GBU-_PHO5072-project-Terborg-HR-49.jpg

Zo leggen wij uw bedrijfsvloerplaten

Bedrijfsvloerplaten laten leggen?

Het leggen van (betonnen) bedrijfsvloerplaten is een van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf. We doen dit op de volgende manier:

  • We gaan in overleg met de opdrachtgever (of uitvoerder) over het uit te voeren project. Vaak is het voor ons niet bekend hoe de situatie ter plaatse is. We nemen daarom ter plaatse de situatie door en beslissen vervolgens hoe we het project zo efficiĆ«nt en goed mogelijk kunnen uitvoeren.
  • Op basis van onze bevindingen wordt de laser apparatuur opgesteld en ingeschakeld. Vervolgens beginnen we met het lasergestuurd profileren van de baan. Hierbij ondersteunen de medewerkers elkaar. Omdat we standaard met 2 shovels werken, kan met 1 shovel geprofileerd worden, terwijl de andere shovel zand bij brengt of juist weggehaald.
  • Als de zandbaan voor een deel, of volledig klaar ligt, beginnen we met het leggen van de platen met behulp een zuignap. De platen worden door 1 man gelegd, terwijl een assisteert met het bijsturen van de platen en het plaatsen van afstandhouders. Deze afstandhouders worden geplaatst om de werking van het beton op te vangen
  • Als alle platen gelegd zijn wordt het hele project nagelopen. Platen die nog ongelijk liggen worden bijgelicht. De maximale tolerantie is 5 mm.
  • Als alles goed ligt worden de betonplaten af gestrooid met zand.
  • Overdracht aan de opdrachtgever.

Moet uw bedrijfsterrein onder handen genomen worden door het leggen of herleggen van betonplaten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.